ONTSPANNINGSMASSAGE

» Omschrijving

STOELMASSAGE

» Omschrijving

Voetreflexmassage

» Omschrijving

HOT – STONE MASSAGE

 

Een hot-stone massage is een behandeling waarmee met behulp van opgewarmde “hete“ stenen een ontspanningsmassage kan worden gegeven.

De massage wordt gegeven met basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen, die door invloed van zand en water door de eeuwen heen afgerond en glad gepolijst zijn.

 

De temperatuur van deze stenen ligt tussen de 45 en 55 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden, wordt er een heather gebruikt. De stenen nemen snel de warmte van het water op. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter en 15 centimeter.

 

Op het lichaamsdeel wat niet wordt gemasseerd, worden een aantal stenen neergelegd. De stenen laten u alvast ontspannen. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om te stenen goed te laten glijden. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De massage bestaat vooral uit lange rustige strijkingen. Wanneer het lichaamsdeel is gemasseerd, wordt het afgedekt en ook daar worden weer stenen opgelegd. Dit zorgt voor een prettige ervaring.

 

De mix van warmte en beweging vergroot het gevoel van ontspanning. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het met name door de warmte een diepe en krachtige massage.

 

Copyright © 2017 Corpo E mente | KvK 63323060 |  Webdesign: Quavion Web en Print | Disclaimer